Omanikud leidsid klammerduva kassi lollitamiseks suurepärase mooduse

lemmik.postimees.ee
Copy
Kass Ziggy
Kass Ziggy Foto: Rebecca May / Reddit

Kass Ziggy vajadus omanikele võimalikult lähedal olla on viinud selleni, et igal võimalikul hetkel tahab ta neil süles istuda. Nüüd on nad aga leidnud mooduse, kuidas kiisule ninanipsu mängida.

Suurbritannias elavad Rebecca May ja tema abikaasa Alex võtsid Ziggy ühest Londoni varjupaigast kolme aasta eest, vahendab The Dodo. Kui esialgu oli kass häbelik, siis peagi ei pidanud ta paljuks alatasa Rebecca ja Alexi lähedust otsida. 

«Kui Ziggy kellegi omaks võtab, teeb ta seda väga intensiivselt,» selgitas Rebecca May. «Tema jaoks pole muud varianti kui armastatud inimese süles istumine.»

Kui muidu võiks kassi suur armastus südameid sulatada, siis Rebecca ja Alexi jaoks on see probleemiks saanud. Mõnda aega on nad tööd teinud kodust ja Ziggy suur tähelepanuvajadus tähendab, et kass on ühel neist pidevalt süles ja hüppab omanikele peale veel enne seda, kui nood täielikult maha istuda jõuavad.

Ziggy tähelepanu oli vaja kõrvale juhtida ning Alex May mõtles selle jaoks välja suurepärase meetodi. Võtnud paari oma vanu pükse, täitis mees need pehme materjaliga, sättis alla elektriteki ja pani «lõksu» diivaniservale. Plaan töötaski ning kohe oli Ziggy platsis.

Our cat has become SUPER clingy now that we both work from home. We had to improvise... from r/aww

Rebecca jagas fotot õnnelikust Ziggyst veebilehel Reddit, kus sellele on reageeritud kümneid tuhandeid kordi ning jäetud sadu kommentaare. Nii mõnigi kommenteerijatest lubas, et püüab ka oma lemmikut lollitada ja ei suuda oodata, et näha, kas karvane kaaslane langeb lõksu või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles