PÄEVAKÄPP ⟩ Punasaba on valmis paituste lõksu langema

lemmik.postimees.ee
Copy
Punasaba
Punasaba Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Punasaba jõudis Kasside Turvakodusse Ida-Virumaalt. Ilmselt on see väike muhedik tänaval sündinud ja kasvanud, sest inimestega on ta veel ettevaatlik, kuid huvi inimese vastu on suur. See on vaid aja küsimus, millal väike Punasaba paituste lõksu langeb.

Turvakodus avastavad vabatahtlikud sageli, et neid jälgitakse salaja. See väikene vaatleja on pisike Punasaba, kes võiks vabalt olla ka hoopis Punanina, sest oma väikest punast ninakest paneks Punasaba küll igale pool.

Tema tahab kogu aeg uudistada, kes need inimloomad seesugused on, mida nad teevad, mismoodi nad räägivad, mismoodi nad liiguvad ja miks nad ikka koguaeg kasside juures on. Kas nad on hoopis kassinimesed?

Nüüd otsivadki vabatahtlikud Punasabale isiklikku projekti. Inimest, keda Punasaba saaks isiklikus kodus päevast päeva vaadelda, et siis ühel hetkel hüüda «Heureka!» ning mõista, et inimloomad on siin maailmas ju selleks, et kasse teenida. 

Kui sina tahaksid saada Punasaba teenindavaks personaliks, kes kassipoisi paituste lõksu viib, siis kirjuta Punasabale aadressile info@kassideturvakodu.ee

Punasaba on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 07.12.2019.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles