Päevakäpp ⟩ Muhe ilveskass Kirsi otsib sooja päriskodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Kirsi
Kirsi Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

«Oooooo…» hüüatavad kõik, kes Kirsit näevad. Seesugust ilveskassi ei kohta turvakodus just tihti, ent ometi, siin ta on. Nii et sõbrad, kassiarmastajad, võtke letti! Kirsit on vaid üks ning teda jagub vaid parimatele!

Vahval Kirsil on veel magusam iseloom kui kirssidel. Ta on lihtsalt nii värvikas, sõbralik ja muhe isiksus, et temaga koos saab igast päevast kõige mõnusam päev! Katsu sa vaid Kirsi juuresolekul kurb olla, ta toob automaatselt suunurga ülespoole, nii et enesele märkamatagi oled varsti õnnest segane ja põsed valutavad. Ikka naeratamisest!

Ja paivõlujõudu mõistab Kirsi ka. Oi, kuidas mõistab! Pigem tekib vahel küsimus, et kas Kirsi on äkki sõltuvusse sattunud ning peaks talle võõrutust tegema. Aga kuidas sa ütled ühele koduta kassile, et paitused on tänaseks otsas? Ei ütlegi! Ja nii siis muudkui paitadki ja paitadki ja paitadki, kuni järsku on ööst saanud hommik, sest Kirsi kaisus võib märkamatult unne vajuda.

Kui sul juba sõrmed sügelevad, sest a) tahaks juba Kirsile kirja kirjutada ning b) tahaks juba ise Kirsit silitada, siis ilmselt oledki sina see, keda Kirsi otsinud on!

Kirsi ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles