Loomade varjupaik leidis lisaraha teenimiseks eriti humoorika lahenduse

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Shutterstock

USA loomakaitseorganisatsioon Wisconsin Humane Society (WHS) saab internetis laialdast tähelepanu, sest on tavalise rahakorjamise asendanud loomadest lustakate portreede joonistamisega.

Eelmisel nädalal teatas Wisconsin Humane Society oma sotsiaalmeedialehel, et pakub igale 15 dollarit annetanud inimesele vastutasuks joonistuse annetaja poolt vabalt valitud loomast. Küll aga ei saanud annetaja teada, kas saab toetuse eest tänuks pildi mõnelt andekamalt artistilt või inimeselt, kellel joonistamisoskus täielikult puudub. 

Põrsa kotis ostmine loomasõpru ei hirmutanud ja vaid kahe päevaga laekus organisatsiooni varjupaigale enam kui 12 000 dollari väärtuses annetusi. Huvilisi oli veelgi, kuid oksjon suleti, et appi tulnud kunstnikud end hulluks ei joonistaks.

«Saime inspiratsiooni sarnasest kampaaniast, mille korraldas Baltimore'is tegutsev loomakaitseorganisatsioon,» selgitas WHS-i kommunikatsioonijuht Angela Speed veebilehele HuffPost. Speed lisas, et joonistajaid oli kokku 50 — mõned neist professionaalsed kunstnikud, teised aga endast lihtsalt parima andjad. Ühtekokku loodi enam kui 700 kunstiteost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles