Vigastatud koera omanik otsib lahtise koera jalutajat

Postimees
Copy
Pühapäeval vigastada saanud koer
Pühapäeval vigastada saanud koer Foto: Koeraomaniku erakogu

Pühapäeval koeraga Järve kergliiklusteel jalutanud naine otsib sotsiaalmeedias nõmmekate grupis koeraomanikku, kelle rihmata jalutanud koer tema looma ründas. 

Pühapäeva hommikul läks naine koeraga Järve terviserajale jalutama. Ameerika akita nimelisest tõust koeraga jalutanud mees hoidis esimesel möödumisel koera kaelarihmast kinni, järgmisel ringil jooksis mehe koer juba vabalt. Koeraomanik oli veel põgusalt jõudnud mainida, kuidas tema koer varasemalt kakelnud on. 

«Merko hoone poolses raja otsas näen läbi puude, et mees sõidab rattaga ees ja koer sörgib järgi. Leidsin, et on parem kui põikan metsa alt läbi ja väldin neid. Metsa all näen, et koer suundub meie poole, valisin teise suuna aga koer jõudis meieni ja ründas minu koera hammustades seljast. Kuna mu koer on vana ja liikumine raskem, siis vastu ta rünnata ei saanud ja suruti ründaja poolt kergelt maha,» kommenteeris ta.

«Teise koera omanik jõudis meieni ja hakkas oma koera lõugu jõuga avama. Saades oma koera eemale jooksime ohutumasse kaugusesse,» selgitas koeraomanik rünnakust pääsemist. Sel hetkel ei märganud ta koera karvkatte all peituvaid haavu. «Rünnanud koera omanik hoidis koera kinni aga minu nõudmise peale, et ta ka suukorvi pähe paneks, keeldus.» 

Rünnaku tagajärjed
Rünnaku tagajärjed Foto: Koeraomaniku erakogu

Kuna naisel ei olnud mobiiltelefoni kaasas, ei saanud ta pilte teha. Vigastatud koera omanik soovib, et ründaja omanik kataks ravikulud. Naine meest ei tunne, habemega mees võib olla viiekümnendates, kandis sinist jopet ja sõitis jalgrattaga.

End ära tundnud koeraomanik võib kirjutada vihje@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles