Päevakäpp ⟩ Omaniku haiguse tagajärjel koduta jäänud Sabatäht peab jälle õnne leidma

lemmik.postimees.ee
Copy
Sabatäht
Sabatäht Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Mis saab siis, kui su kõige kallim inimene satub nii raskesse olukorda, et ees ootab sunnitud muutus? Kui need sulle tuttavaks saanud paikäed tõstavad sind pisarate saatel transpordipuuri, sest saatus on mänginud julma vingerpussi?

Just nii juhtus Sabatähega, kes eelmisel kevadel Kasside Turvakodu hoole alla jõudis ning kiiresti päris oma koju läks. Mõni nädal tagasi kirjutas turvakodu vabatahtlikele õnnetu Sabatähe omanik, kes rääkis, et teda on tabanud tõsine haigus ning endaga hakkama saamine on raske, rääkimata kassi pidamisega toime tulemisest.

Kogu pere oli sunnitud koos lastega kolima ema kahetoalisesse korterisse, kus juba mitu kassi ees ning mõeldes Sabatähele oleks tal parem leida uus armastav päriskodu.

Mõni päev tagasi tuligi Sabatäht turvakodusse ning tema jaoks on muutus olnud väga raske, nii nagu ikka koduste kasside jaoks. Sabatäht on segaduses, stressis ja hirmul - ta ei taha teiste kasside läheduses olla, ta tahaks taas kodus pehmetel patjadel tududa.

Ometi oleme kindlad, et Sabatähe jaoks on siin maailmas kindlasti olemas inimene, kes talle päriskodu sooviks pakkuda. Kui sina võiksid olla see, kes majesteetliku sabaga Sabatähe oma juurde võtta saaksm kirjuta kassitirtsule info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles