Aita leida! Kadriorus läks kaduma arglik koer

lemmik.postimees.ee
Copy
Ziggy on iseloomult arglik, kuid mitte agressiivne.
Ziggy on iseloomult arglik, kuid mitte agressiivne. Foto: Erakogu

Eile hilisõhtul pääses Kadriorus vabalt jooksma koer, kes põgenemise käigus tõenäoliselt autolt löögi sai ja siis kadus. 

Nimedele Ziggy ja Sipsu reageeriva koera põgenemisteekond sai alguse Tina ja Vase tänava ristist — koer ehmatas, pääses omaniku käest lahti ja jooksis minema. Koeral on seljas piltidel nähtavad punased traksid ja järgi lohisev Flexi jalutusrihm ning kaelas valge LED-riba.

Ziggyl olid kadumise hetkel seljas pildilgi nähtavad punased traksid.
Ziggyl olid kadumise hetkel seljas pildilgi nähtavad punased traksid. Foto: Erakogu

Ziggy on väga arglik, kuid mitte agressiivne koer. Viimati nähti teda Kadrioru Plaza juures, kus tõenäoliselt sai autolt löögi. Arvatav liikumissuund peale seda Kadrioru poole. Küll aga tasuks silmad lahti hoida ka kesk- ja südalinna, Pirita ning Lasnamäe elanikel. Suur on võimalus, et koera rihm on kuhugi kinni jäänud või on Ziggy leidnud varjulise paiga, kuhu peituda. 

Koera kaelarihma küljes on ka omanike telefoninumbrid. Koera märkamisel palun anna sellest teada Avele numbril 56500378 ja/või Paljassaare loomade varjupaika numbril +372 5141431. Ära unusta ka otsimiskuulutust jagada — aitame Ziggy koju!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles