Ahastavale appikarjele reageerinud politsei leidis eest rääkiva papagoi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Floridas tekitas rääkiv papagoi Rambo naabrite seas ärevust, kui arvati, et hoopis mõni naine on hädas.
Floridas tekitas rääkiv papagoi Rambo naabrite seas ärevust, kui arvati, et hoopis mõni naine on hädas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Florida politsei avaldas oma Facebooki kontol mõni päev tagasi video ja humoorika kirjutise sellest, kuidas neil tuli hiljuti reageerida hädaabikõnele, kus helistaja arvas, et naabrite juures on naine hädas.

Kohale läinud politsei leidis eest aga autot putitava mehe, kes näitas korrakaitsjatele hea meelega karjuvat olendit, kelleks osutus üsnagi jutukas papagoi, vahendas Huffpost.

«Meie Lake Worth Beachi politseinikud läksid päästma kedagi, kes karjus appi,» kirjeldas Palm Beachi maakonna šerif eelmisel laupäeval Facebooki postituses sündmuste algust. 

Kohale läinud politseinikud kuulsid samuti ahastavaid appikarjeid. Keegi naine hüüdis: «Laske mind välja! Lase mind välja! Ohhh! Ohhh! Ohhh!». Maja eest leidsid korrakaitsjad aga mehe, kes putitas oma abikaasa autot ega teinud appikarjetest välja. 

Kiiresti selgus, et karjuja oli pere papagoi Rambo, kes istus kodu sissepääsu lähedal ja laulis ning rääkis endaga. 

40-aastase papagoi Rambo appihüüded tundusid aga nii elutruud, et naaber arvas, et ehk on naabrinaine hoopis hädas. 

«Tutvustasin kohale tulnud politseinikele Rambot ja me saime kõik hea kõhutäie naerda,» kommenteeris papagoi omanik lõbusat vahejuhtumit. 

Linnu omanik tutvustas Rambot ka naabrile, kellele kogu lugu lõpuks samuti nalja tegi.

«Mõnikord karjub Rambo «Aita, aita, lase mind välja». Ma õpetasin talle seda lapsena, kui ta veel puuris elas,» rääkis linnu omanik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles