ŠOKEERIV VIDEO ⟩ Loomakaitsjad röövivad kodutult mehelt koerakutsika

Elu24
Copy
Sotsiaalmeedias on liikvele läinud video, kus loomakaitsjad kodutult mehelt kutsika varastavad.
Sotsiaalmeedias on liikvele läinud video, kus loomakaitsjad kodutult mehelt kutsika varastavad. Foto: Kuvatõmmis videost

Sotsiaalmeedias on liikvele läinud video, kus loomakaitsjad kodutut meest kinni hoiavad, et võtta talt ära pisike kutsikas. Selgub, et tegemist on vana videoga ning lool on tegelikult õnnelik lõpp.

Twitteris on taas liikvele läinud video, kus on näha loomakaitsjaid, kes kodutult mehelt koera äravõtmiseks jõudu kasutavad. Tegemist on 2015. aastal Pariisis filmitud videoga, vahendas indy100.com.

Enam kui 31 miljoni vaatamisega video sai sotsiaalmeedias tugevat vastukaja. «Inimesed teevad kõik, et koer tänavalt päästa, aga ignoreerivad kodutut inimest, kellelt varastavad,» kritiseeris üks. «See on vastik käitumine, millega ei traumeeritud ainult kutsika kaotanud meest, vaid ka kutsikat ennast,» lisas teine.

Kritiseeriti ka neid, kes juhtunut tegutsemata pealt vaatasid. «Ma vihkan seda pealtvaataja efekti. Mina poleks seal niimoodi seisnud ja vaadanud, kuidas kodutut meest rünnatakse,» arvas üks kommenteerija.

Õnneks pole lugu sellega veel lõppenud. Pärast video esmakordset levikut esitati petitsioon, et koerake mehele tagasi viia, ning see kogus üle 240 000 allkirja. Prantsuse loomakaitsegrupi Cause Animale Nord esimees Antony Blanchard tunnistas, et koera varastamine oli viga.

Videos nähtud kutsu oli mõnda aega hoiuperes, kuid anti lõpuks omanikule tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles