Video: kuldsete kätega mees tegi kohalikele koertele vahva üllatuse

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Uus-Meremaal Kaiapois elaval koer Bellal oli suur mure: mida teha pargis, kui mängimiseks pole võtta ühtegi oksa? Probleemi lahendas koera «vanaisa», kes nii Bellale kui teistele neljajalgsetele üllatuse valmistas.

Bella perenaine Tayla Taylor selgitas veebilehele LadBible, et koer armastab väga talle visatud pulkade järele joosta, kuid tihtipeale pole pargis ühtegi sobivat mänguasja võtta. Murele leidis lahenduse Tayla isa Andrew, kellele tuli aias oksi pügades suurepärane mõte luua pulgakogu. 

Kuldsete kätega Andrew meisterdas valmis puust kasti, millele kirjutas peale «Stick Library» ehk pulkade raamatukogu ja palve võetud mänguasi peale kasutamist tagasi tuua. Kasti täitis ta okstest meisterdatud pulkadega, mis koerte jaoks lühemaks tehtud ja siledaks lihvitud, et õnnetusi vältida. 

Üheskoos viisid Andrew, Tayla ja Bella kasti kohalikku parki, kuhu kutsusid teisedki koeraomanikud oma neljajalgsetega, et koos lustida. Tayla filmis vahvast päevast ka video, mida on tänaseks vaadatud enam kui pool miljonit korda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles