Ideed otsas? Siin on kingid, millega loomadele ja omanikele pühaderõõmu tuua

lemmik.postimees.ee
Copy
Loomale jõulukingituse leidmine võib olla keerulisem, kui arvata võiks.
Loomale jõulukingituse leidmine võib olla keerulisem, kui arvata võiks. Foto: Shutterstock

Kinkide tegemine on jõulupühade lahutamatuks osaks ning nii mõnigi loomaomanik kaasab kingijagamisse ka oma lemmiku. Neile, kel selline plaan peas küpsemas, kuid kingiideid pole, annab täna nõu Kristiina Tammik PetCityst.

Kombopakid:

PetCityst leiab nii kassidele, koertele kui ka väikeloomadele taskukohaseid kingipakke. Eriti sobilikud on need näiteks küllaminemiseks või juhul, kus kingitusega oled tõeliselt hiljaks jäänud. Kingipakkides on mänguasi, maius, konserv ja lisaüllatus.

Koerale:

Praktilist valikut tehes oleks suurepäraseks kingituseks uus koerajope — silmapaistvaid disaine pakuvad näiteks Hurtta ja Rukka. Kui koeral jopet vaja ei ole, siis on alati heaks valikuks maiused, mänguasjad või toit. Külla minemiseks sobivad näiteks selline jõuluküpsisekarp või näiteks pühademeeleolus Kong mänguasi:

Kassile:

Tõenäoliselt ei ole olemas kassi, kes ei tunneks rõõmu uuest kassimööblist. PetCitys on lai valik erinevaid ronimispuid igast hinnaklassist ja muidugi ka kraapimisposte.

Kui koeraomanike maitsed on seinast seina, siis kassiomanike kindel hulgas populaarseimad on Applaws konservid. Valik on väga lai ning kui sinu kass seda veel proovinud ei ole, siis on see kindlasti väga hea kingitus. Külla minnes tasub haarata erinevaid maitseid ja kingikotti pista näiteks kana- ja kalamaitselised konservid. 

PetCity tänavuses jõulukampaanias on tegelikult ka kaks ostjate seas hinnatud kassiliiva alla hinnatud, kuid kuna kassid on liiva osas suhteliselt valivad, tasub liiva kinkida vaid enda kassile.

Väikeloomale:

PetCity valikusse jõudis hiljuti mujal maailmas tuntud ja armastatud Burgess sari väikeloomadele. Valikust leiab täissööta ja maiuseid, aga ka heina rotile, hamstrile, küülikule, meriseale, tsintšiljale, tuhkrule. Samuti on heaks kingituseks kvaliteetne allapanu Millamorelt.

Omanikule:

Mänguasi, millega kass lustida saab või uus ja uhke koerajope toovad ka omanikele rõõmu, kuid hobusesõprade silmad löövad kahtlemata särama Horzelt ja B-Vertigolt rõivad naistele ja lastele. Kuna tooted (peapaelad, kindad, saapad, joped, fliisid, parkad) on mõeldud ratsutajatele, siis riided on tehnilise lõikega, vastupidavad ja muidugi väga soojad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles