SOS! Üheksa aastat oodanud stressis Niff peab esimesel võimalusel kodu leidma

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Niff
Niff Foto: MTÜ PESALEIDJA

Niff on oma õiget inimest oodanud pea üheksa liiga pikka aastat. Elu teiste kasside keskel on tema jaoks stressirohke, mistõttu vaevavad kassi põiehädad ja muutused maksanäitajates. 

Umbes kahekuusena püüti ta koos emme ning venna-õega kinni Tõrva kassikolooniast. Olude sunnil elas pere mõnda aega ajutisel pinnal hoiukodu ootel – pole just kodu, aga soe ja ohutu ikka. Kassilaps, kes esialgu oli väga arglik, õppis paari kuu möödudes inimest nii palju usaldama, et julges hoiuperenaisele lähemale hiilida ja kätt nuuskida. Ja loomulikult oli pisike Niff ninast sabaotsani täis mängulusti ja uudishimu. Kassike kolis hoiukodusse, kui sinna ruumi juurde tekkis, aga selline elumuutus oli argliku preili jaoks hirmutav.

Nende pikkade aastatega on Niff sirgunud kauniks ja iseseisvaks preiliks. Ta on üks nendest kassidest, kes otseselt inimesega miilustama ei tule – tõeline kass, kes kõnnib omapead. Niff nuusutab küll inimese kätt ja lubab enese käpale ka pisikese pai teha, aga rohkem end sasida ei lase. Ja endiselt on ta uudishimulik ja lustiline – turnib kõrgustes, avab kappide uksi, et sisse piiluda ja mängib oma kassimänge. Lisaks meeldib talle ka pisemate kaaslaste eest hoolitseda.

Siiski tundub, et ka Niff igatseb seda üht ja õiget inimest: vaatab aknal huvitatult möödujaid, silmitseb ootavalt ust ning saadab lahkujaid nukra ja ehk veidi ka kadeda pilguga kodudesse. Pesaleidja vabatahtlikud on kindlad, et rahulikus kodukeskkonnas kaovad ka Niffi tervisemured. 

Kui sa tunned, et Niff kuulub sinu perre, siis täida Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ja Niffi hoiukodu võtab sinuga ühendust! Niff on steriliseeritud, kiibistatud ja saanud parasiitide vastase tõrje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles