Lätis põgenes kass kodust ja sõitis trammis jänest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Kass sõitis trammis jänest
Kass sõitis trammis jänest Foto: Liepajniekiem.lv / Facebook

Eelmisel nädalal ilmus Facebooki-lehele Liepajniekiem.lv foto kassist, kes trammis sõitis. Selgus, et neljajalgne oli põgenema pääsenud ja kodust üsnagi kaugele jõudnud.

25. novembril avastasid Liepājas elavad Māris ja Madara, et nende seitsmekuune kassike Maksis oli kaduma läinud, vahendab TVNET Rus. Kiisu kadumist kuulutati sotsiaalmeedias, tänavatele jäeti plakateid ning paar käis piirkonna koos koer Perkonsiga risti-põiki läbi, et lemmik leida. 

Lõpuks jõudis Māriseni vihje, et sarnast kassi nähti trammis sõitmas ning loomake oli antud loomapäästeorganisatsiooni Lauvas Sirds hoole alla. Koheselt võeti päästjatega ühendust ning Maksis jõudis tagasi omanike juurde.  

Madara sõnul oli kaks nädalat hulkunud kassike külmetada saanud, kuid ta kosub jõudsalt. Maksisele on taastumisel seltsiks koer Perkons, kes sõbra koju jõudmise üle suurt rõõmu tunneb. Māris ja Madara lasid kassi ka kiibistada ning muretsesid talle kontaktandmetega kaelarihma — kui seiklushimuline Maksis juhtumisi uuesti jalutama läheb, jõuab ta ehk kiiremini koju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles