Suri armastatud internetistaarist kass Lil Bub

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Lil Bub peremees Mike Bridavsky süles
Lil Bub peremees Mike Bridavsky süles Foto: MARK RALSTON/AFP/Scanpix

Eile suri kaheksa aasta vanuselt kass Lil Bub, kes suutis omapärase välimusega võita miljonite inimeste südamed. 

«Ma olen Bubi terviseprobleemidest alati väga avameelselt rääkinud ning pole saladust teinud sellest, et teda vaevas agressiivne luuinfektsioon,» selgitas kassi omanik Mike Bridavsky hüvastijätupostituses. «Kuid isegi seda teades ei osanud me arvata, et ta nii varakult ja ootamatult lahkub.»

Lil Bub oli üks Instagrami tuntumatest karvastest nägudest ning talle pühendatud kontot jälgib enam kui kaks miljonit inimest. Aastate jooksul esines kass telesaadetes, temast tehti dokumentaal ning ta oli näoks erinevatele kampaaniatele, millega koguti loomade toetuseks enam kui 700 000 dollarit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil BUB (@iamlilbub) on

Bub sündis 2011. aastal tänavakassi pesakonnas ning tema kääbuskasv ja eriline välimus olid kaasasündinud geenidefektide põhjustatud. Bub kuulus esimesse suurtest sotsiaalmeediastaaridest loomade põlvkonda, tema kaasaegseteks olid muuhulgas koerad Marnie ja Doug the pug ning torssis ilmega Grumpy Cat, kes suri selle aasta märtsis. 

«Ma ei unusta kunagi Bubi lahkust, armastust ja imelist võimet maailma tuua rõõmu ja maagiat,» kirjutas Bridavsky ja lisas, et on igavesti tänulik, et Bub just tema sõbraks sai. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles