Südantsulatavad kaadrid: vaata, kuidas peremees surnuks peetud koera nähes reageeris

lemmik.postimees.ee
Copy

Inglane Alan Whitton oli oma koer Mitziga igahommikusel jalutuskäigul, kui neljajalgne põgenema pääses ja kadus. Õnn oli aga Whittoni poolel, sest Mitzi leiti mitu päeva hiljem elusalt. 

49-aastane Whitton ja Jack Russelli terjer Mitzi olid läbimas oma tavalist marsruuti, kui koerakest ründas suurem liigikaaslane. Mitzi pääses põgenema, ründaja sabas, ja kadus. Koheselt asus Whitton metsatukka läbi kammima, kuid tulutult. Alles õhtupoolikul naases mees viivuks koju, ent suundus siis taas otsingutele. Oma sõnul oli Whitton veendunud, et Mitzi oli rünnakus hukkunud või raskesti vigastatud, kuid lootus koer siiski elusa ja tervena leida motiveeris teda edasi otsima. 

Reede hommikul sai koera kadumiskuulutused üles riputanud Whitton vihje inimeselt, kelle karvane kaaslane oli jalutuskäigul metsatukast uru leidnud ja selle vastu suurt huvi tundnud. Asja uurima suundunud Whitton kuulis oma üllatuseks urust vaikset niuksumist ja hakkas koos appi tulnud kohalikega auku suuremaks kaevama.

Pärast veidi kella ühte, pea 50 tundi pärast Mitzi kadumist, saadi koer urust lõpuks kätte ning väsinud ja emotsionaalne Whitton ei suutnud sõpra kallistades pisaraid tagasi hoida. Veebilehele Essex Live sõnas mees, et kuigi Mitzi oli üleelatust ehmunud, oli temaga füüsiliselt kõik korras ning koju jõudes hakkas koerake esimese asjana isukalt toidukaussi tühjendama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles