Päevakäpp: triibuline hurmur Joosu nurrub end sinu südamesse

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Meie vahva Joosu on üks suur paisõltlane. Tema juba paituste saamiseks kohta ei vali, sest nii kui Joosule paikäsi läheneb, kukub kassipoiss jala pealt pikali ja hakkab hellitusi nautima.

«Hei, kassihuvilised, vaadake mind! Mina olen Joosu The World Champion in Purring! Ah, et mis see tähendab või? Noh, et kui ma oleks käinud nurrumise maailmameistrivõistlustel, siis mina oleks raudselt maailmameistriks saanud! Jumal tänatud, et nad sinna Dohasse kasse ei võtnud. Mõelge, millisesse häbisse teised kassid oleks jäänud, kui mina seal teistega mõõtu oleks võtnud! Ja no need inimsportlased... Ka nemad oleks häbisse jäänud, kui kõik kaamerad päevast päeva minu tegemisi oleks jälginud ning ükski kaamera staadionil toimuvat ei jälgi.

Nurrumise maailmameister olla on ju tore, aga teate, sellest pole suurt kasu, kui sul päris oma kodu pole. No kellele ma nurrun siis? Tahaks ikka, et see nurr käiks südamest südamesse ja paneks kogu toa helisema. Oh, minu kallis koduke, tule juba! Ma nii tahan sulle kõrva nurruda ja sinu kaisus tududa!»

Ootan Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee. Nurrumise maailmameistreid on vaid üks, nii et kiirusta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles