Päevakäpp: Tuhka otsib oma südamesõpru

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

«Oiiiii, vooooorstikene! Milline väike pehmik!» ütlevad kõik, kes Tuhkat kamina ees tukkumas näevad. Katsu siis oma käsi sellest mõnusast karvakerast eemal hoida! Ei suuda ju! See oleks sama hea, kui öelda lapsele, et laual on kauss kommidega, aga ära sina ühtegi võta. No võimatu!

Tuhka on ülisõbralik vahva kassipoiss, kes on headuse kehastus. Tuhkal jagub inimestele alati ninamusisid, peamükse ja alati tuleb Tuhka inimesele vastu, kui inimesi kuskil liikumas kuuleb. Ja need teised kassid - vau, kõik on sõbrad! Kui alguses Tuhka turvakodusse tulid, ei saanud nii mitmedki kassid aru, miks see Tuhka nende külje alla koguaeg poeb. Isegi Murik mõtles, et kuidas Tuhka nüüd aru ei saa, et tema on boss ja bossi külje all ei maksa lipitseda. Aga ajapikku said kõik aru, et selline Tuhka ongi - seltsiv, sõbralik ja kõigiga arvestav - nii et nüüd ei pane isegi Murik pahaks, kui Tuhka tema nina alt läbi kõnnib ja oma sabaga Murikut lõua alt kõditab.

Tuhka tahaks väga leida endale päris oma kodu ning tal oleks hea meel, kui teda ootaks kodus ka üks vahva nurrumootoriga sõber. Tuhka on lihtsalt nii lustlik ja rõõmus kass, et oleks kahju, kui tal kodus vurrulist sõpra ees ootamas poleks.

Tuhka ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles