Loomasõbrad saavad kokku, et arutada tundlikku teemat: läbipõlemist

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) ja Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet korraldavad 2.-3. oktoobril Tallinnas rahvusvahelise loomakaitse konverentsi, vahendab BNS.

Konverentsil on võimalik kuulata mitmeid loenguid spetsialistidelt nii Eestist kui ka mujalt ning tutvuda teiste loomakaitsjatega. Tegu on siiani ühe suurima loomakaitse alase konverentsiga Eestis. 

«Kahepäevase konverentsi pühendame loomade kaitsmisele ja päästmisele ning neile inimestele, kes igapäevaselt loomade aitamisega tegelevad,» kommenteeris ELS-i juhatuse liige Geit Karurahu. 

Esimesel päeval räägitakse hulkuvatest ja kodututest loomadest ja nendega seotud probleemidest. Tutvustatakse Tallinna loomade varjupaika ja antakse ülevaate selle pidamisest. Päeva teine pool pühendatakse inimestele, kes loomade aitamisega tegelevad. Puudutatakse kõigi loomakaitsjate jaoks rasket ja tundlikku teemat, milleks on läbipõlemine - mida see tähendab ja kuidas seda vältida.

Konverentsi teise päeva sisustab Helen Woodward Animal Center seminariga The Business of Saving Lives. Tegu on 1972. aastal asutatud mittetulundusühinguga, mille eesmärgiks on aidata loomi ja inimesi. Samuti korraldavad nad üle maailma koolitusi eesmärgiga õpetada loomi kaitsvaid MTÜ-sid juhtima oma organisatsiooni kui äri. Kursus on loodud loomi abistavatele organisatsioonidele, kes soovivad areneda kasutades juba proovitud ja toimivaid meetodeid. Seminar sobib kõigile neile, kes soovivad tõsta inimeste teadlikkust, suurendada annetusi või soovitakse korraldada heategevuslikku tuluüritust. The Business of Saving Lives aitab kindlasti leida uusi ja erinevaid lähenemisi, kuidas oma eesmärkideni jõuda.

Konverentsile on oodatud osalema kõik, kes tegelevad loomade aitamise ja kaitsmisega. Tegu on hea võimalusega tutvuda Eestis kui ka mujal tegutsevate organisatsioonidega. Loomakaitse Konverentsile registreerumine on avatud ja varasematele regiteerujatele kehtib soodsam hind. 

Eesti Loomakaitse Selts on 2000. aasta kevadest tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abivajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine. Missiooni viiakse ellu loomade otsese abistamise, avalikkuse teavitamise, inimeste koolitamise ning õigusloomes osalemise ja loomakaitsealase järelevalve teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles