Karu põgenes politseiniku eest läbi seina

lemmik.postimees.ee
Copy
Pruunkaru. Pilt on illustratiivne
Pruunkaru. Pilt on illustratiivne Foto: Erika Eros / PantherMedia / Erika Eros/Scanpix

Laupäeva õhtul toimus Colorados seiklusfilmivääriline põgenemine, kui majja tunginud karu kohale saabunud politseiniku eest läbi seina välja murdis.

Estes Parki politsejaoskond kirjutab Facebookis, et laupäeva õhtul murdis karu sisse eramusse, kuhu näikse teda olevat meelitanud prügi lõhn.  «Kui politseiametnik kohale jõudis, murdis karu jõuga läbi seina ja põgenes,» annab politsei teada. Nad võrdlesid juhtunut Ameerikas populaarse tegelase Kool-Aid Maniga - tegu on kannukujulise tüübiga, kes reklaamides läbi seina jookseb.

«Sulgege palun kõik majade ja autode aknad ja uksed enda ja karude turvalisuse huvides,» paneb südamele Colorado metsloomaühing. «Kontrollige enne magama minekut või majast lahkumist üle, et kõik uksed oleksid suletud.» Nimelt võivad toidujäänused karusid ligi meelitada.

«Karud on väga targad, mis tähendab, et ka meie peame olema targad. Mõnikord piisab vaid luku sulgemise liigutusest,» soovitavad asjatundjad.

Ka Eestis on inimesed karudega hädas, täna kirjutasime, kuidas Valgamaa mees pidi karude peletamiseks tulistama kuus hoiatuslasku. Seega uste suletuna hoidmine on kasulik nõuanne ka meie inimestele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles