Otsid uut hobi? Järvamaa farmis saab joogat teha karvaste kaaslastega

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Wile Farm. Alpakajooga.
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Wile Farm. Alpakajooga. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mujal maailmas üha suuremat populaarsust koguvat alpakajoogat saab sel suvel praktiseerida ka keset Eestimaa loodust. Seda joogaõpetaja Kristi Kirss juhendamisel Wile Farmi sõbralike alpakade seltsis.

Alpakad on rahulikud ja teraapilised loomad, nii et joogatund koos alpakadega karjamaal mõjub mitte ainult rahustavalt, vaid ka tujutõstvalt. Jooga pole ainult spordisaalide või kitsa ringkonna harrastus. Jooga sobib kõikjale, see on miski, mida saab kaasa võtta igapäevaellu. Oskus lõdvestada pinges õlad, oskus ennast rahustada rasketes olukordades ja oskus asendites lihaseid aktiveerida paraneb iga joogatunniga.

Jooga mõjub hästi sinu kehale, meelele ja hingele, pakkudes vaimset kosutust ning kehaliste pingete vabanemist. Ühendades jooga, alpakad ja looduse, saad sa osa teraapilisest ja lõbusast tunnist. Katsu sa mõelda stressimõtteid, kui sinu kõrval uudistab sõbralik alpaka. Alpaka jooga paneb proovile sinu keha ja keskendumise, eriti kui mõelda tasakaaluharjutuste peale. Kas sa oled suuteline hoidma tasakaalu, kui sinu kõrval jalutab uudishimulik alpaka? Kas sa oled valmis lahti laskma liigsetest mõtetest ja olema hetkes? Kas oled valmis tegema sujuvaid liigutusi, et loomi mitte ehmatada?

Alpakajooga sobib nii neile, kes enne joogaga tegelenud, kui ka neile, kes soovivad esmakordselt katsetada midagi uut. Eriti sobilik sulle, kui armastad loomi, loodust, liikumist ja joogat!

Joogatundi mahub 40 osalejat, seetõttu palub Wile Farm kindlasti tundidesse registreerida hiljemalt 18. juuli õhtuks. Registreerimiseks anna endast teada aadressil anandajoogaklubi@gmail.com, Facebooki-lehel pop-up jooga või telefonil 58005214. Joogatunni hind on 8 eurot, joogatunnis osalejad pääsevad tasuta pererahva juhendamisel toimuvale jalutuskäigule alpakade juurde. Joogatunnid toimuvad laupäeval, 20. juulil kell 10.45-12.00 ja pühapäeval, 21. juulil kell 10.45-12.00 ja 12.45-14.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles