Kõik koerasõbrad rõõmustage, ilmuma hakkab ajakiri Muki (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Ajakiri Muki
Ajakiri Muki Foto: Fookus Meedia

Homme, 4. juulil ilmub koerasõpradele mõeldud ajakirja Muki esimene number.

Ajakirja Muki esimene number pakub 52 leheküljel haaravaid lugusid koertest ja nende inimestest ning praktilisi nõuandeid koerapidajatele.

«Tegime uue ajakirja, sest sellist väljaannet Eestis enne ei olnud,» ütles ajakirja peatoimetaja Heidi Toome. «Ilmunud on küll toredaid väljaandeid tõuühingutelt ja kennelliidu ajakiri, aga väljaannet, mis kirjutaks kõigile koerasõpradele, seni mitte.» Toome sõnul on ta ajakirja lehekülgedele otsinud lood, mis peaks minema korda kõigile koerasõpradele – nii neile, kel kodus vahva krants, kui ka neile, kelle udupeen tõukoer näituselt näitusele reisib.

Ajakirja sisu on laias laastus jagatud kaheks – esimeses pooles kirjutab ajakiri koertest ja nende inimestest. «Ehk need on lood, milles püüame sõna ja pildiga tuua lugejani emotsioone, mis koera pidamisega kaasas käivad,» rääkis Toome.

Muki teises pooles jagavad loomaarstid tervisenõu ning asjatundjad selgitavad koerte käitumist ja annavad häid nippe, kuidas seda parandada.

Mõned vahvad teemad, mida esimest numbrist leida võib:

- Eesti koeral on üle maailma enam kui 27 000 fänni.

- Haigus, mis muutis mu koera hülgeks.

- Mida teha, kui koer kardab müristamist?

- Mida koer unes näeb? 

- jne

Ajakiri hakkab ilmuma neli korda aastas: jaanuari, aprilli, juuli ja oktoobri alguses. Mukit annab välja Fookus Meedia, samalt kirjastuselt ilmuvad ka ajakirjad Tiiu, Eesti Ajalugu ja Mood.

Ajakiri Muki
Ajakiri Muki Foto: Fookus Meedia
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles