Aita leida kodu armsale Kudile

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: lemmik.ee

Kudi on armas koerake, keda elu pole just hellitanud. Aitame üheskoos leida talle uue armastava omaniku ja kena kodu.

Pildil Kudi
Pildil Kudi Foto: lemmik.ee

Mitte kõigile koertele ei ole antud head peremeest ja armastavat kodu. Kudi on kahjuks üks neist. Ta elab ketis ja tal puudub inimestega kontakt, sest tema perenaine suri ja peremees ei hooli temast. Koera pärijad ei tunne samuti tema vastu huvi. Kudi liikumisala on rohtu kasvanud, tema silmadest ei paista muud kui ainult tühjus ja lootusetus.

See, milleks ta on siia ilma sündinud, olla inimese parim sõber, selleks ei ole ta kunagi võimalust saanud. Ta pelgab saabunud vabatahtlikke ja pageb oma kuuti peitu. Uriseb hirmunult kuid ei ürita rünnata. Me keegi ei tea, mida ta on oma elus nägema pidanud ja miks on temast saanud arg-agressiivne loom. 

Absoluutselt iga viimane kui koer väärib siin elus võimalust. Väärib armastust, oma kodu ja oma inimest. Kui sa tunned, et soovid teha oma elus ühe kõige ilusama ja isetuma teo, sul jätkub julgust ja kannatlikkust, sul on kodus olemas aedik või võimalus see rajada ja sa tahad olla see, kes toob välja Kudi pehmema poole ning näeb esimest korda sära tema tuhmides silmades, siis palun helista numbril 5663 0754. Võimalik on Kudi toetada ka toiduga ja vajadusel arstiprotseduuridega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles