Traktori ja adra alla jäänud kassipoeg pääses imekombel eluga

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Kassipoeg Meadow pääses traktori alt imekombel eluga.
Kassipoeg Meadow pääses traktori alt imekombel eluga. Foto: RSPCA /SWNS.COM / RSPCA /SWNS.COM / Scanpix

Inglismaal Hampshire'i krahvkonnas kasutas üks kassike ära ühe oma üheksast elust ja tuli traktori ning adra alt eluga välja.

Kassipoja leidis põldu kündnud talunik, kes mullast loomakest märkas. Umbes kuuenädalane kassipoeg kössitas maalapil, millest traktor vaid hetked varem üle sõitis ja seega ei jäänud kahtlustki, et väike tegelane oli masina alt läbi käinud. 

Kassile tuli järgi loomapäästeorganisatsiooni RSPCA liige Natasha Clark, kes temaga esmalt veterinaari juurde suundus. Päästjate rõõmuks oli kassipojaga kõik küll korras, ent kiibistatud ta ei olnud ning nüüd püüab organisatsioon välja selgitada, kas tegu on omaniku juurest plehku pannud loomaga või tänavakassi pojaga, kes ema silmist kaotas.

Foto: RSPCA /SWNS.COM / RSPCA /SWNS.COM / Scanpix

Praegu peatub Meadow nimeks saanud kassike organisatsiooni teise töötaja juures, kus tal on seltsiks veel üks kass. Kui selgub, et tegu on omanikuta loomaga, hakatakse talle otsima uut ja armastavat peret. 

Möödunud aastal võttis RSPCA oma hoole alla pea 29 000 kassi, mistõttu püüavad nad inimestele südamele panna, et nood oma lemmikud kastreerida ja steriliseerida laseks. Vaid nii saab ära hoida uute pesakondade sünni ja kassipopulatsiooni arvukust kontrollida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles