Juba homme! Pesaleidja kutsub kõiki kassisõpru avatud uste päevale

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Anni võib lahtiste uste päeval samuti trehvata.
Mari-Anni võib lahtiste uste päeval samuti trehvata. Foto: MTÜ PESALEIDJA

Pesaleidja kassitoas on päriskodust unistamas üle 200 kassi. Lisaks on ukse taga kassituppa pääsemist ootamas veel poolsada hiirekuningat.

Kuigi kassipoegade hooaeg on suure hooga juba alanud ning pesamunadele on meeletu rebimine, ei tasu ära unustada täiskasvanuid kasse, kelle võimalused kodu leida aina kahanevad. Kuna Pesaleidja kassitoa seinad ei ole teadagi kummist, siis ootavad neljajalgsed kõiki oma fänne homme, 17. aprillil kell 18 avatud uste päevale. Kes teab - ehk võid sinagi sealt omale uue parima sõbra leida?

Avatud uste päevale registeerimiseks paluvad Pesaleidja vabatahtlikud ära täita loomasoovija ankeet ning märkida ankeedi teise lahtrisse, et soovid osaleda avatud uste päeval. Selleks, et värskel kassiomanikul oleks natukenegi kergem alustada kooselu oma uue kaaslasega, saab perioodil 15.04-30.04, iga kassitoast oma päriskodu leidnud täiskasvanud kass kingituseks kinnise liivakasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles