Otsid ellu vaheldust? Paku ajutist kodu imearmsatele kassipoegadele

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need väikesed karvapallid vajavad hoiukodusid.
Need väikesed karvapallid vajavad hoiukodusid. Foto: Pesaleidja

Pesaleidja hoole all on hetkel kaks pesakonda imearmsaid rõõsasid kassilapsekesi, kellel ei ole oma rahulikku nurgakest ja stressivaba keskkonda, kus suureks ja tubliks sirguda. Siin saad appi tulla justnimelt sina!

Kui tahaksid paariks kuuks endale head tuju ja vähem stressi, siis aita neid armsakesi ja paku neile hoiukodu. Nad ei võta palju ruumi, aga oi kui vahva on nende sirgumist ja arengut jälgida!

Nad vajavad hoiukodu armastust ja hoolt umbes kaks-kolm kuud, siis on nad valmis endale päris oma kodud otsima. Loomulikult tahavad põnnikesed kolida hoiukoju koos emaga. 

Varjupaik on nii noorte kassikeste jaoks ohtlik koht, seega vajab Pesaleidja väga heade inimeste abi, kes on valmis ühele nunnule pesakonnale peavarju pakkuma. Täida hoiukoduks saamise ankeet SIIN ning sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles