Galerii ja video: Tallinna kesklinna kontorit valitseb isepäine karvakera

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas asub üks kontor, mis esmasel vaatlusel võib tunduda nagu iga teinegi. Tegelikult peidab see endas väikest vahvat saladust — lisaks töötajatele võib seal püsiasukana kohata üht neljajalgset tegelast. 

Juuli on pärit Jõgevamaalt. Ta oli armastava vanaproua kiisu ajani, mil omanik manalateed läks. Juuli eksles kus juhtus, kuni vallaametnik ta kinni püüdis ja kohalikku varjupaika toimetas. Sealt jõudis kass MTÜ Nurru Ometi hoole alla ning kolis Tallinna kesklinna. Mida Juuli kontoris teeb? Seda saad teada, kui vaatad videot! 

Kontorikass on oma suurepärase tänavavaatega hoiukodus veetnud küll vaid kaks nädalat, ent jõudnud end juba täielikult kehtestada: kui Juuli midagi tahab on kõik kolleegid valmis oma tööd pooleli jätma ja temaga tegelema. Tema kohalolu mõjub aga igati positiivselt, sest kassid on ju ometi suurepärased stressimaandajad ning tööle tulek on palju vahvam, kui seal üks karvane seltsiline ees ootab. Kontorikassi võtmise plaane pidades tuleb aga arvestada, et sellega peaks nõus olema kõik töötajad. Kui ühine jah-sõna antud, ei jäägi üle muud kui sobiv hiirekuningas välja valida ja talle üht tõeliselt erilist hoiukodu pakkuda.

Kontorielu on küll üpriski mõnus, kuid päriskoduga seda siiski võrrelda ei anna. Seetõttu otsib Juuli hoiupere talle uut omanikku ning loodab, et nimi toob õnne ja juulikuuks on kassiplika päriskodus. Kui Juuli sulle huvi pakub, saad tema kohta rohkem infot kirjutades kertu.jukkum@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles