Tallinna kesklinnast leiti kalakonksu alla neelanud kajakas (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunderi tänavalt leiti õngekonksu alla neelanud kajakas.
Kunderi tänavalt leiti õngekonksu alla neelanud kajakas. Foto: Eesti Metsloomaühing / Facebook

Eile maandus ühes Kesklinna koduhoovis kajakas, kelle noka vahelt rippus välja  õngekork. Kuidas lind täbarasse olukorda sattus jääb ilmselt mõistatuseks, ent leidjal ei olnud südant kajakat abita jätta. 

«Eile saime teate et Tallinnas Kunderi tänaval on koduhoovi tulnud kajakas, kes on kalakonksu alla neelanud ja kork paistab suust välja,» kirjutas Eesti Metsloomaühing Facebookis. «Teavitajal endal polnud võimalust kajakat püüda, kuid õnneks sai appi tõtata meie vabatahtlik Karina.»

Kajakas hoiukodus.
Kajakas hoiukodus. Foto: Eesti Metsloomaühing / Facebook

Selgus, et tegemist on kalakajakaga keda oleks ees oodanud piinarikas surm, kalalant kurgus kinni. Karina sõidutas kalakajaka Sõle Loomakliinikusse, kus veterinaar Ketlin Sõstra landi eemaldas. Operatsiooniks narkoosi alla pandud kajakas veetis öö ühingu teise vabatahtliku juures, kus sai turvalise öömaja ning suutäie värsket kala. Täna vabastati ta aga Kalarannas, et ta saaks oma kajakaelu jätkata.

Eesti Metsloomaühing on vabatahtlikul tegevusel ja vaid annetustel toimiv organisatsioon. Kui sa tunned, et soovid ühingu tegevust toetada, saad seda teha helistades annetusnumbritele:

9009933 - annetad 5€ 

9009955 - annetad 25€ 

Kuula kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

Annetuse võid teha ka pangakontole:
Eesti Metsloomaühing
Swedbank EE952200221067573100
Selgitus: Loomade abistamiseks

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles