Jaaguar ründas loomaaia külastajat, kes ronis pildi tegemiseks üle barjääri

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Järjekordne juhtum, kus minnakse täiusliku pildi nimel liiga kaugele. Antud loo valguses kutsume inimesi üles mõtlema, et kas üks pilt on ikka väärt oma eluga riskimist? Pidage meeles - tark õpib teiste vigadest.

Arizonases asuvas Litchfieldi pargis ründas jaaguar naist, kes kiskjaga pildi tegemiseks üle barjääri ronis. Ametnike sõnul proovis naine pilti teha võimalikult jaaguari aediku ümber oleva aia lähedalt. Loom kasutas kohe antud võimalust ning ründas naise kätt.

Üks teine loomaaia külastaja Adam Wilkerson jäädvustas rünnakule järgnenud olukorra ka videolindile, antud materjal on üles laetud Redditisse. Videolt on näha, et jaaguar vigastas naise kätt üsna korralikult.

Kui Wilkerson sündmuskohale jooksis, siis oli naine aia vastas ning ta käsi oli jaaguari küüniste vahel. Wilkersoni ema viskas seejärel veepudeli kiskja aedikusse, üritades tolle tähelepanu eemale juhtida.

Pärast rünnakut tegi loomaaed Twitteris avalduse, kus selgitas juhtunu asjaolusid ning tuletas inimestele meelde, et barjäärid on paigaldatud põhjusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles