Päevakäpp: lummavate silmadega Miranda tahab saada lõpuks märgatud

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Miranda teab, et tema on siia maailma sündinud kindla eesmärgiga - olla kellegi parimaks sõbraks ja kaaslaseks. Hetkel on Mirandal käsil õppetund «head asja tulebki kaua oodata,» sest kuidas muidu seletada, et see imekaunite silmadega triibikutirts on juba aasta aega kodu oodanud?

«Oeh…» ütles inimene, kui ta Miranda silmi nägi. Aga enam polnud midagi teha, sest inimene oli vajunud Miranda silmade lummusesse. Nende kahe kuldkollase nööbi lummusesse, mis säravad nii suurelt, et isegi täiskuu ega päike suuda nende võistelda. Kui inimene Miranda lummusesse vajus, oleks ta justkui Alice’i kombel jäneseurgu hüpanud, sest ta sattus Imedemaale… Miranda Imedemaale.

Inimene sattus kõigepealt ühele kentsakale sügisesele heinamaale, kus üks tilluke kiisutüdruk mjäugudes abi otsis. Iga meeleheitlik hüüd oli püüd leida head inimest või oma liigikaaslast, kellega koos saabuv talv mööda saata. Pisike kassitirts seikles kord ühe ukse taga, seejärel teise ukse taga ning kohtas oma teekonnal väga eriskummalisi inimesi. Sügisest sai talv, talvest suvi ning Miranda seiklused jätkusid, kuni inimene jõudis Miranda loo eelviimase peatükini… Selleni, kuidas Miranda turvakodusse sattus ja oma igavest õnne ootama jäi.

Turvakodus sai Miranda selgeks palju õppetunde – tema madal enesehinnang hakkas kasvama ning ta sai iga päevaga aina teadlikumaks, kui imeline ta päriselt on. Miranda mõistis, et tema on siia maailma sündinud kindla eesmärgiga- eesmärgiga olla kellegi parimaks sõbraks ja kaaslaseks. Hetkel on Mirandal käsil õppetund «head asja tulebki kaua oodata,» sest kuidas muidu seletada, et see imekaunite silmadega triibikutirts on juba aasta aega kodu oodanud?

Hea kassisõber, külasta turvakodu ja märka Mirandat! Aita tal kirjutada oma Imedemaal seiklemisele kõige ilusam peatükk – jõudmine päriskoju. Miranda elu järgmise raamatu «Elu päriskodus» saate juba päris ise kirja panna.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles