Fotod: aiast plehku pannud siga meelitati koju paki küpsistega

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Middletown Division of Police / Facebook

USAs Ohios asuva Middletowni politseijaoskond jagas reedel sotsiaalmeedias lugu sellest, kuidas neil tuli tegeleda vägagi omapärase liiklusrikkujaga — seaga nimega Charlotte, kes autoteel jalutas.

Politseile teatati vabalt ringi kõndivast rippkõht-seast reede keskpäeval, vahendab HuffPost. Sea perenaise Yvette Hoffmani sõnul tekkis Charlotte'il võimalus maailma avastada tänu möödujale, kes värava lahti tegi. Hoffman nentis ka, et tõenäoliselt otsis Charlotte lihtsalt sõpru ja süüa. 

Et takistada siga kaugemale minemast, tekitasid mundrimehed teele politseiautodest barjääri. Selleks ajaks oli kohale jõudnud ka Hoffman, kes oli välja mõelnud lihtsa, ent efektiivse plaani Charlotte'i koju meelitamiseks — tal ei läinud vaja muud kui pakki Oreo küpsiseid. 

Loomulikult ei suutnud Charlotte maiustele vastu panna ning ajal, mil siga küpsiseid nosis, sai Hoffman ta rihmastatud ning üheskoos asusid nad koduteele. Middletowni politsei poolt tehtud postituse all kommenteeris Hoffman, et Charlotte on tema lemmikloom. «Charlotte elab toas, ent käib õues häda tegemas, sööb veidi rohtu ja kaevab auke,» kirjutas Hoffman. «Ta on kogu talle osaks saanud tähelepanust ülimalt meelitatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles