Fotod: politseiga liitus järjekordne rosinasilmne karvapall

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @eesti_politseikoerad

Kõigil Eesti politseikoerte fännidel on põhjust rõõmustamiseks — täna teatas Põhja prefektuur, et nende meeskonnaga on liitunud uus kutsikas. 

Praeguseks kaks kuud ja üheksa päeva vana Fifa on sünnist saati olnud erakordselt rahuliku iseloomuga. Seetõttu on tema aretajalt saadud passinimi Balance (ingl. k tasakaal - toim). 

Põhja prefektuuri koerajuht Fred tõi pehme karvakera Põhja-Soomest Eestisse mõne päeva eest ning uuel tööpostil alustamise puhul sai ta endale ka uue nime. Fred kiidab hoolealuse uudishimu ning tema sõnul meeldib Fifale meeletult süüa ja muidugi lumes mängida. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eesti Politseikoerad (@eesti_politseikoerad) on

Kui praegu saab Fifa veel mõnusat kutsikapõlve veeta, siis peagi on mänguaeg läbi ning lahti lähevad õpingud. Õppeperioodi lõpuks on lustlikust kutsikast saanud usaldusväärne teenistuja, kes on Fredile politseitöös kahtlemata vääriliseks partneriks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles