Heatahtlik võõras sõitis tuhandeid kilomeetreid, et vähki põdev poiss oma koeraga kokku viia

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Yuval Helfman / PantherMedia / Yuval Helfman / Scanpix

Jõulupühade ajal tabas USAs elavat Millerite perekonda raske löök, sest perepoeg Perrynil diagnoositi vähk. Ühe võõra inimese lahkus tõi Perrynile aga kõige ilusama kingituse — tema parima sõbra, koer Franki.

Kaheksa-aastane Põhja-Carolinas elav Perryn Miller sõitis koos perega jõuludeks Utah' osariiki sugulastele külla. Seal hakkasid poissi vaevama peavalud ning arstivisiidil leiti Perryni ajust agressiivne kasvaja. Juba järgmisel päeval anti Perryn kirurgide hoole alla ning seitse tundi kestnud operatsioon oli edukas. Nüüd ootab poissi ees mitu kuud keemiaravi ja tõenäoliselt peab pere selleks ajaks Utah'sse jääma. 

Peale operatsiooni külastas Perrynit uudistereporter, et tema kogemustest rääkida. Muuhulgas mainis poiss intervjuu käigus, et igatseb väga oma neljajalgset sõpra, kaheksakuust saksa lambakoera Franki. Perryni unistus oma koeraga taas kohtuda hakkas levima sotsiaalmeedias ja jäi silma Bob Reynoldsile, kes töötas varem pikamaa-autojuhina. Kiirelt otsustas Reynolds Perrynit aidata ning vaid 52 tunniga sõitis ta enam kui 3700 kilomeetrit, et Frank oma noore peremeheni viia. 

«See on imetore, et Frank saab Perryni juures olla ja teda toetada,» sõnas Reynolds telekanalile KUTV. «Sel poisil on pikk tee ees — ma loodan, et Franki kohalolu teeb selle kergemaks.»  Reynoldsiga nõustusid ka Perryni vanemad Jacob ja Jaimee, kes on kindlad et Frank aitab Perrynil kiiremini terveks saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles