Video: inglise perekond leidis köögist mikrolaineahju otsas põõnava rebase

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühel detsembrihommikul ärkas Londonis elav Kim Fryer oma tütre hüüete peale. Naine kiirustas kiirustas allkorrusele ja leidis köögist rebase, kes oli end mikrolaineahju otsa magama sättinud. 

Tõenäoliselt oli rebane majja pääsenud kassiluugi kaudu. Öisel avastusretkel lükkas reinuvader pikali paar potitaime ning köögilaual seisnud kõlari ja otsustas siis, et kööginurgas olev mikrolaineahi oli sobiv koht väikeseks puhkuseks. 

Fryeri sõnul avas rebane silmad alles siis, kui nad köögis tule põlema panid, ent jäi paigale. Pere võttis ühendust loomakaitseorganisatsiooniga RSPCA ning inspektor Phil Norman sõitis kohale, et rebane veterinaaride juurde ülevaatusele viia. Loomakliinikus rebasel terviseprobleeme ei tuvastatud ja peagi kadus ka looma letargia. 

«Arstliku kontrolli käigus oli rebane väga rahulik, ent puuris istumine talle ei meeldinud,» sõnas Londoni Putney loomahaigla pressiesindaja Daily Mailile. «Tema õnneks oli tal hea tervis ning läikiv karv ja üks haigla töötajatest vabastas ta peagi samas piirkonnas, kust ta leiti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles