Läks käest ära: uusaastapidu lõppes võõras majas hiigelsuure koera kaisus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boerboel ehk Lõuna-Aafrika mastif. Just seda tõugu oli Lynn Sarveri koer Benton.
Boerboel ehk Lõuna-Aafrika mastif. Just seda tõugu oli Lynn Sarveri koer Benton. Foto: Jacques Jacobsz / PantherMedia / Jacques Jacobsz / Scanpix

Üks Wisconsinis Waukeshas elav mees alustas uut aastat üpriski ebatavaliselt — tema peotuur lõppes võõras majas, võõral madratsil ja võõra koera kõrval. 

Kui Lynn Sarver 1. jaanuari varahommikul elutoa diivanil üles ärkas, leidis ta oma suureks jahmatuseks põrandalt võõra inimese. Mees oli end sättinud Sarveri 60-kilose mastifi kõrvale ja magas koerale mõeldud kahekohalisel madratsil magusat und. Sissetungija isiklikud asjad olid madratsi kõrvale põrandale sätitud ning koer Benton ei lasknud end sissetungijast kõigutada ja jagas oma voodikohta lahkelt võõraga. 

Sarver haaras köögist noa, kutsus kohale politsei ning kui korrakaitsjad saabusid, äratasid nad tolle hetkeni sügavalt maganud noormehe üles. Selgus, et tegu oli lähedalasuva maja elanikuga, kes oli end uusaastapidustuste käigus maani täis joonud ning kodu asemel võõrasse majja sisenenud. 

«Tavaliselt annab Benton kellegi saabumisest haukumisega märku, ent seekord ta seda millegipärast ei teinud,» rääkis Sarver. «Ta näeb suur ja kuri välja, aga on tegelikult isegi liialt sõbralik.» Sarver lisas, et tõenäoliselt unustas ta välisukse lukustada ja see võimaldas võõral majja pääseda. Noormees tundis end aga väga süüdlaslikult ja vabandas, lisades, et peolt koju saabumise kohta ei ole tal ühtki mälestust ja seetõttu ei oska ta öelda, kuidas ta Bentoni kaissu maandus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles