Humoorikas video: turvakaamera vaatevälja jäi ebatavaline pakivaras

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pakkide koju tellimine on kahtlemata mugav, ent ukse taha jäetud saadetised võivad sattuda pikanäpumeeste kätte. Hiljuti sattus varguse ohvriks üks USA naine, kellele varga identiteedi teada saamine aga paraja üllatuse valmistas.

Lori Sanders sai eelmisel nädalal teate oma naabrilt, kes oli talle ukse taha jätnud paki isetehtud maiustega. Selleks ajaks kui Sanders saadetist tuppa tooma läks, oli see aga müstilisel kombel kadunud ning ukse juures trepil oli vaid tervituskaart. «Paistab, et meie piirkonnas tegutseb pakivaras,» jagas Sanders juhtunut sotsiaalmeedias. «Õnneks jälgib minu esiust turvakaamera, mis juhtunu täielikult jäädvustas.» Tõepoolest — kaamera lindistus näitas naabrit, kes paki trepile jättis ning ka seda, kes sellega minema jalutas. 

Selgus, et näpud olid sügelema hakanud oportunistlikul opossumil, kelles karbist tulev toidulõhn kahtlemata huvi tekitas. Rahuliku südamega haaras loom karbi hambusse ja tatsas siis ööpimedusse, et oma imelist leidu üksi nautida. «Paistab, et see tegelane vajas mu naabri kokanduspärleid rohkem kui mina,» naljatas Sanders. Sellega nõustus ka tema naaber, kes lubas, et järgmisel korral annab ta maiused käest kätte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles