Humoorikad fotod: kass mängis loomaarsti eest peitu pugemiseks jaanalindu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ashly Perez / @itsashlyperez / Twitter

Kui tervis vilets, tuleb meist paljudel ette võtta pelutav arstivisiit. Tohtreid ei pelga aga ainult inimesed — ka neljajalgsed oleksid parema meelega kaitsvate koduseinte vahel ja veterinaaride vältimiseks võetakse ette kõiksugu vigureid. 

USA-s elav Ashly Perez ja tema karvane sõber James külastasid hiljaaegu loomakliinikut ning viimane ei olnud arstilkäigust sugugi vaimustuses. Selle asemel, et end üle vaadata lasta, kalpsas James töölauale, leidis prügikastiava ja pistis oma pea selle sisse peitu. Loomulikult ei arvestanud James sellega, et tema ülejäänud keha oli kõigile imetlemiseks nähtaval ja tervisekontrolli tal lõpuks vältida ei õnnestunud. 

Perez jagas humoorikat vaatepilti Twitteris ning tema postitatud fotod on nüüdseks kogunud enam kui 180 000 meeldimist ja 46 000 jagamist. Paljude kommenteerijate sõnul võtab Jamesi käitumine arsti juures käimise ebameeldiva kogemuse suurepäraselt kokku ning ka nemad sooviksid sellises olukorras pigem pea liiva alla peita. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles