Koolilapsed kogusid tiiger Pootsmani toetuseks üllatavalt suure rahasumma

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amuuri tiiger Pootsman.
Amuuri tiiger Pootsman. Foto: Inari Leiman / Tallinna loomaaed

Amuuri tiiger Pootsman läks küll Tallinnast Tšehhi loomaaeda tiiger Tanyale kosja, kuid see ei tähenda seda, et heategevuskampaania tiigri jaoks oleks lõppenud. Et Pootsman tagasi tuleks, on vaja Tiigriorg valmis saada ning Saue Gümnaasiumi õpilased panustasid sellele suurelt kaasa.

Esmaspäeval andis Saue Gümnaasium Tiigrioru kampaania heaks väga suure, 2645-eurose panuse. Ikka selleks, et tiiger Pootsman tuleks kiiremini Tallinna loomaaeda tagasi.

Raha koguti küpsetiste müügiga ning Saue Gümnaasiumis on selliseid rahakogumisi tehtud ligi 15 aastat. «Oleme aidanud küll kasse, küll koeri, küll lapsi, vanainimesi ja tegelikult üks kord varem juba ka loomaaeda, kui oli aktuaalne jääkarude projekt,» ütles õpetaja Maarika Maivel. «Üks laps ütles, et tal oli nii vahva minna vaatama jääkarude elamist, sest ta teadis, et üks pisike osa on ka tema osa.»

Tiigrioru heategevuskampaania projektijuht Veronika Padar avaldas annetuse üle samuti heameelt. «Me väga loodame, et see algatus, mis lastelt tuli, jõuab nüüd ka teiste heade inimesteni ja kõik näevad, et sellisest  toredast teost võib tulla tegelikult palju abi,» sõnas Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles