Aita kaasa! Noorte heategevuslik algatus kogub annetusi loomade varjupaigale

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Volodymyr Melnyk / Scanpix

Lasnamäe linnaosa Noortenõukogu liikmed külastavad sel laupäeval,  22. detsembril Loomade varjupaika Paljassaarel, et anda üle heategevuskampaania raames kogutud tarvikud ja toidud.

Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva-Skuratovski ja Noortenõukogu liikmed kutsuvad varjupaigas olevatest kassidest ja koertest hoolivaid elanikke kaasa lööma ja jõukohaseid annetusi tegema, et ka neljajalgsed end jõulude ajal hästi tunneks.

«Jõulud on lähedal ning nagu kombeks, on see heade tegude aeg. Kutsume Lasnamäe elanikke võtma osa noorte heategevuslikust algatuses ja tooma neile vajalike asju ning toitu,» sõnas linnaosavanem.

Varjupaigast tulnud vihje alusel takse Lasnamäe Linnaosa Valitsuse (Pallasti 54) esimesel korrusel infoleti kõrval asuvasse kasti kassi- ja koeratoitu, kassiliiva, voodipesu ja käterätikuid. Annetatud asju saab tuua kuni 21. detsembrini. Laupäeval, 22. detsembril viivad Noortenõukogu liikmed kõik kogutud annetused loomade Paljassaare loomade hoiupaika, et loomadele jõulurõõmu pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles