Südantsoojendav foto: haiglasse läinud kodutu mehe koerad jäid oma sõpra truult ootama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brasiilias Rio do Sulis elav haiglaõde Cris Mamprim jagas Facebookis mõne päeva eest fotot, mis näitab suurepäraselt, et koerad on tõepoolest inimese parimad sõbrad. 

«Haiglasse, kus ma töötan, saabus kell kolm öösel kodutu patsient,» kirjutas Mamprim oma postituses. «Samal ajal kui temaga tegeleti, ootasid tema kaaslased ukse taga.» Õde kirjeldas meest kui lihtsat inimest, kes elab vaesuses ning vajab nälja ja külmaga võitlemiseks abi, ent kellel on see-eest maailma parimad kaaslased. 

«Mees tunnistas, et kannatab pigem ise nälga — peaasi, et tema koerad söönuks saaks,» jagas Mamprim. «Ma ei tea, milline tema elu on ja ma ei taha seda arvustada, kuid vaatepilt, mis mulle avanes, tõestab, et need koerad kogevad armastust ja hoolt.» Postitus on nüüdseks läinud viraalseks ning praeguseks on sellel üle 70 000 jagamise ja enam kui 22 000 kommentaari. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles