Sel pühapäeval on viimane võimalus Tallinna loomaaia tiigriga lähemalt tutvust teha

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amuuri tiiger Pootsman.
Amuuri tiiger Pootsman. Foto: Tallinna loomaaed

Ainult sel pühapäeval, 9. detsembril saab Tallinna loomaaias kommenteeritud söötmiste raames näha amuuri tiiger Pootsmani avalikku toitmist. Tähelepanekuid ja kommentaare tiigri toitumiskäitumise ja toidueelistuste kohta jagab loomaaia pikaaegne kiskjate tundja Anne Saluneem.

Lisaks kommenteeritud söötmisele saab uudistada transpordikasti, millega tiiger Moskvast Tallinnasse toimetati. Avatud on Tiigri kohvik ning osta saab heategevuslikke tooteid loomaaia liigikaitseliste tegevuste toetamiseks ja Tallinna Loomaaia Sõprade Seltsi tiigriküpsiseid Tiigrioru heategevuskampaanias osalemiseks.

Üritusele on oodatud kõik, kel on soovi näha amuuri tiigrit enne tema ajutist viimist Tšehhi loomaaeda. Zlín-Lešná loomaaiasootab seitsme ja poole aasta vanust Pootsmani ees temaga geneetiliselt sobiv emane amuuri tiiger Tanya, kellega koos Pootsman loodetavasti järglasi saab. Tagasi Tallinnasse tuleb tiiger kavandatava Tiigrioru valmides. 

Kommenteeritud söötmised toimuvad kindlatel kellaaegadel:

  • Kell 10:30 jaapani makaagid
  • Kell 12 surikaadid väikeses troopikamajas
  • Kell 13 amuuri leopard
  • Kell 13:30 amuuri tiiger

Üritusel osalemine on talviselt soodsa loomaaia piletiga. Loomaaed on jalutamiseks avatud kella 17-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles