Aeg on otsakorral: südamesõpradest vennad Terri ja Potter jäid korraga ilma kogu oma perest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Jõuluõhtu on peagi käes ja kõikjal üle Eesti kogunevad pered koos oma lemmikutega pühi pidama. Koerapoistel Terril ja Potteril enam peret pole, rääkimata kohast, mida koduks pidada. 

2012. aastal ühes pesakonnas sündinud taksilaadsed Terri ja Potter on välimuselt küll erinevad, ent tegu on tõeliste kamraadide ja südamesõpradega, kes teineteiseta ei saa. Terve elu on nad veetnud Vändras kahe vanainimese perelemmikutena ning nautinud aiaga majas elamise rõõme. 

Koerte ilus olemine sai aga järsu lõpu — nende peremees ja perenaine sattusid korraga hooldusravile. Terri ja Potteri võttis ajutiselt enda hoole alla vanainimeste lähedane, kuid kahte vennast saab ta enda juures hoida vaid laupäevani. Seejärel peab ta töö tõttu lahkuma ja kui koerad uut elukohta ei leia, ootab neid ees varjupaik. 

Terri ja Potter on välimuselt erinevad, kuid tegu on ühe pesakonna koertega.
Terri ja Potter on välimuselt erinevad, kuid tegu on ühe pesakonna koertega. Foto: Erakogu

Mõlemad koerad on kastreeritud, terved, tragid ja toredad. Nii Terri kui ka Potter on mänguhimulised, lepivad lastega ja on sõbrunenud ka peretuttavate koertega. Kindel on see, et kahte venda lahutada ei saa ja nüüd on neile hädasti vaja päris- või hoiukodu, kus kutsad oma elu üheskoos jätkata saaks. 

Terri ja Potter paiknevad Pärnumaal, ent vajadusel saab neid ka mujale transportida. Kui sina tahaksid vendadele pakkuda ajutist hoiukodu või nad lausa päriseks endale võtta, helista Geale numbril 5252790, et Terri ja Potteriga lähemalt tuttavaks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles