Saa osa jõuluimest: Tallinnas näeb peagi Eesti suurimat varjupaigakasside näitust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VLADIMIR PESNYA / RIA NOVOSTI / Scanpix

1. detsembril kell 12-15 toimub Rocca Al Mare keskuses juba kolmandat korda heategevuslik varjupaigakasside näitus, mille käigus loodavad korraldajad päriskodu leida ligi neljakümnele kassile.

Päeva juhib Marek Sadam koos koer Leenuga, tarka nõu jagab hinnatud loomaarst Tiina Toomet ning esindatud on kümme varjupaika üle terve Eesti. Lisaks müüakse käsitöökaupa ning toimub ka õnneloos, kogu saadav tulu läheb varjupaikadele. 

Näituse korraldaja Klaire Niiluse ja Pesaleidja MTÜ sõnul on eelmiste aastate hea kogemus julgustanud üritust jätkama. «Eriti tahan tänada kõiki osalevaid abiorganisatsioone, koos tegutsedes on meie hääl koduta loomade eestkostel märksa valjem ja oma päriskodu leiavad loodetavasti mitu-mitu nurruvurri. Eelmisel aastal leidis kodu 18 kassi, üle-eelmisel aga 15,» meenutas Niilus. 

Neljakäpalisi koduotsijaid on seekord Rocca Al Mares kohal 40, loomaarst Tiina Toometi ja publiku abil valitakse välja kaunimad koduotsijad järgmistes kategooriates: Tore Triibik, Lahe Lapik, Mõnus Mustik, Kena Kolmevärviline, Üllatav Ühevärviline. Loomaarst Tiina Toomet annab nende võrratute ja imeliste triibikute ja täpikute seast kauneimatele karikad ning eriauhinnad, roseti ja kingituse saab aga iga osaleja. 

«Peavõit on mõistagi igale kiisule oma päriskodu,» rõhutas Niilus. «Seepärast kutsume kõiki loomasõpru 1. detsembril Rocca Al Maresse — aitame kiisud jõuluks koju!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles