Hoidke alt! Eestis hakkavad pätte püüdma uued rosinasilmsed korravalvurid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Põhja prefektuur / Facebook

Möödunud nädalal said Eesti politseinikud juurde kaks uut kolleegi kolleegi. Põhja prefektuuri koerajuht Igori uus paariline on Eestis sündinud saksa lambakoer Glock ning Lääne prefektuuris hakkab tööle Lätist saabunud Schloss.

Praegu veedab novembri keskel kahekuuseks saanud Glock veel kutsikapõlve, naudib tähelepanu ja mugib isuga maiuseid, mida Igor talle pakub. 3. detsembrist on mänguaeg aga läbi, sest siis lähevad lahti õpingud. Tiheda õppeperioodi lõpuks areneb lustlikust kutsikas usaldusväärne teenistuja, kes on vääriliseks partneriks korrakaitsjatele politseitöös ning tulevikus võib Glocki näha tänavatel turvalisust tagamas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eesti Politseikoerad (@eesti_politseikoerad) on

Samuti saksa lambakoera tõugu Schloss on üks ääretult asjalik tegelane, kes homme ehk 27. novembril saab kahekuuseks. Sarnaselt veidi vanemale ametikaaslasele Glockile peab temagi läbima põhjaliku koolituse, et siis üheskoos oma juhiga politseitööd tegema asuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles