Proovi omal nahal järele: kas see on kõige õdusam ja mõnusam viis, kuidas kiisusid aidata?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Swetlana Wall / PantherMedia / Swetlana Wall / Scanpix

Käes on külm ja kõle novembrikuu. Ööd muutuvad aina pimedamaks ning terav tuul näpistab põski. Mis oleks veel parem, kui need sombused ja pimedad õhtud veeta hoopis sooja kaminatule ääres koos kassidega?

Juba täna ja laupäeval, 23. ja 24. novembril kell 19, ootavad kiisud kõiki huvilisi Tallinna kesklinnas asuvasse Kasside Turvakodusse, et üheskoos võidelda külma ja pimeduse vastu. Istu nendega koos praksuva kamina äärde, kuula vahvaid ja põnevaid lugusid turvakodu hoolealustest ning lase suurel südamesoojusel end kanda.

Kaminaõhtul osalemine on tasuline, ent pileti hind kujuneb osaleja soovi järgi — kogu saadud tulu läheb Kasside Turvakodu esmaabifondi, mis on loodud vigastatud loomade esmaste kliinikukulude katmiseks. Lisaks saab kohapeal osta Turvakodu logoga helkureid, puslesid ning esimest korda saab vaadata ahjusooja 2019. aasta Kasside Turvakodu kalendrit.

Õdusa atmosfääri loomiseks on külastajate arv piiratud. Kõikidel huvilistel paluvad vabatahtlikud kindlasti eelregistreeruda, andes oma külastussoovist teada meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles