T1 Mall of Tallinnas avati Baltikumi suurima lemmikloomakaupade keti uusim pood (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna avati ostlejatele koos Baltikumi suurima kaubanduskeskusega ka Balti riikide suurima lemmikloomakaupade keti KIKA moodsaima poe uksed.

Uus pood pakub lemmikloomasõpradele veelgi paremat teenindust ning rikast tootevalikut, tagades, et nad leiavad endale kõik vajaliku. Lisaks aitab kauplus leida omale väiksemaid lemmikloomi hamstritest papagoideni välja. 

«Meil on hea meel olla osa Eesti kaubanduse arengust ning avada poeuksed uues T1 kaubanduskeskuses,» sõnas KIKA Eesti juht Ksenia German. «Uue poega tahame tuua kvaliteetse teeninduse ja tooted lemmikloomaomanikele veelgi lähemale, et kõik nende küsimused saaksid vastused ning mured leiaksid lahenduse.»

KIKA 27. aastapäeva puhul avatud pood on 43. Eestis ning juba 115. baltikumis. Äsja avatud pood on alles esimene samm KIKA Eesti arengustrateegiast, mille raames avatakse siin veel selle aasta sees kolm poodi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles