Imearmas video: kuldset retriiverit üllatati uue sõbraga

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne retriiver Cooper sai toreda üllatuse seitsmenädalase Murphy näol.
Kuldne retriiver Cooper sai toreda üllatuse seitsmenädalase Murphy näol. Foto: Caters News Agency / Scanpix

Üheaastane kuldne retriiver Cooper armastab väga teisi koeri. Seetõttu oli tema rõõm suur, kui perre tuli uus neljajalgne liige. 

Massachusettsi osariigis Pittsfieldis elav Anita Spagnuolo otsustas Cooperit üllatada, võttes talle uue seltsilise. Samuti kuldse retriiveri tõugu seitsmenädalane Murphy istus Spagnuolo süles ja kuigi Cooperi entusiasm ehmatas kutsika hetkeks ära, sai Murphy tagasihoidlikkusest võitu ja asus Cooperiga tutvust sobitama.

Murphy ja Cooper on saanud lahutamatuteks sõpradeks.
Murphy ja Cooper on saanud lahutamatuteks sõpradeks. Foto: Caters News Agency / Scanpix

Spagnuolo sõnas, et vaatamata Cooperi sõbralikule iseloomule pelgas ta veidi, et koer võib uue tulija peale kadedaks saada. Seda aga ei juhtunud ning kahest koerast on saanud tõeliselt armsad kamraadid. «Kohe, kui Murphy meiega ühines, võttis Cooper enda kanda suure venna rolli,» rõõmustas Spagnuolo. «Nad on parimad sõbrad ja nende nägemine toob mulle iga päev palju rõõmu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles