Sõiduteele jooksnud koera päästma tõtanud tüdruk sai autolt löögi ja hukkus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA-s Virginia osariigis hukkus 12-aastane Jennarae Goodbar, kes püüdis aidata oma sõiduteele jooksnud koera. Nii Jennarae kui ka koer Cash said autolt löögi ja kumbki neist ei jäänud ellu.

Möödunud laupäeval oli Jennarae koos Cashiga oma koduhoovis, kui koer äkitselt tiheda liiklusega sõidutee suunas jooksu pistis. Tüdruk tormas Cashile tee peale järele ja neile sõitis otsa auto, mille juht ootamatu olukorra tõttu pidurdada ei jõudnud. Hiljem selgus, et autojuht oli Goodbaride perekonna lähedane tuttav.

Jennarae ema Donna Stuplesi sõnul olid koer ja tüdruk südamesõbrad. Jennarae ostis Cashi oma teenitud raha eest ja hellitas teda nii kuis jaksas. Seetõttu võttis tüdruku pere vastu otsuse kaks sõpra üheskoos maha matta. 

Peale õnnetust hakati Jennarae pere jaoks toetusi koguma ühisrahastusplatvormil GoFundMe ning kahe päevaga jõudis toetussumma kasvada pea 20 000 dollarini. «Jennarae Nicole Goodbar hukkus sel pärastlõunal traagilises õnnetuses,» seisis üleskutse kirjelduses. «Teda jäädakse alatiseks meenutama kui armsat, energilist ja koeri armastavat tüdrukut, kes puudutas paljude elusid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles