Ema kaotanud kits käib iga paari nädala tagant külas oma parimal sõbral - buldogil

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Funderburkide perekond on pealtnäha täitsa tavaline, kuid neil on üks pereliige, kes erineb teistest märkimisväärselt. Nimelt adopteerisid nad vaid päevavanuse kitsetalle.

George jõudis Funderburkide juurde pärast seda, kui tema ema autoõnnetuses hukkus. Muidugi võitis loomake kiirelt inimeste südamed, aga üllatuslikult on tema parimaks sõbraks kujunenud hoopis pere koer.

Praegu on kitseke George kaheaastane. Ta elab küll vabas looduses, kuid külastab iga paar nädala tagant oma parimat sõpra, buldog Maxi.

Kitseke päästeti tee äärest juunis 2016 ning Kena Lucas Funderburk võttis koos abikaasa Eddiega ta oma nelja lapse juurde elama, et kitseke elule turgutada.

Praegu on algatanud Funderburkid sotsiaalmeediakampaania, et tõsta Lõuna-Carolina jahimeeste hulgas teadlikkust ning tagada, et keegi George'i ei tulistaks. Selleks on nad kinnitanud George'i sarvedele kollase teibi ning Kena sõnul on 95 protsenti tagasisidest olnud positiivne. Samas mõistab naine, et tegemist on siiski metsloomaga ning kõike võib juhtuda. Ta tahab kõigile südamele panna, et kitsetall ei ole mõeldud siiski inimesega elama ning nende juhtum oli eriline, kuna nad teadsid, et loomake ei jää ilma inimeste abita ellu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles