Veel viimaseid päevi saab hääletada aasta loomasõbralikema ja -vaenulikema teo poolt

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeestel Teemeistri hoone lähedalt metsarajalt leitud purk kassipoegadega.
Häädemeestel Teemeistri hoone lähedalt metsarajalt leitud purk kassipoegadega. Foto: Erakogu

Oktoobri alguses kuulutas Eesti Loomakaitse Selts (ELS) 18. aastat järjest avatuks aasta kõige loomasõbralikuma ja -vaenulikuma teo konkursi. Konkursil hääletamiseks on veel aega vaid nädalake.

«Kõige loomasõbralikuma teo valimise eesmärgiks on tunnustada neid, kes on loomi hädas märganud ja andnud oma panuse nende aitamiseks,» sõnas ELS-i juhatuse liige Geit Karurahu. «Samuti tahame juhtida seesugustele heategudele tähelepanu ja näidata nendega eeskuju. Kõige loomavaenulikuma teo valimisega soovime aga tähelepanu tõmmata ühiskonnas olevatele probleemidele, mis on loomadega seotud ja mis näitavad inimeste negatiivset suhtumist endast nõrgematele.» 

Eestis aset leidnud kõige eeskujulikumast ja kõige enam taunitavast loomadega seotud ning avalikkuse tähelepanu pälvinud tegudest valis ELSi meeskond välja kummaski kategoorias viis tegu, millest omakorda valisid organisatsiooni liikmed ja vabatahtlikud välja kolm.

Kõige loomasõbralikuma teo kandidaadid:

Kõige loomavaenulikuma teo kandidaadid:

Oma hääle saab anda oktoobrikuu jooksul Eesti Loomakaitse Seltsi kodulehel. Novembris kuulutatakse välja kaks kõige enam hääli saanud lugu. Hääletada saab ELS-i kodulehel SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles