Video: politseinikud meelitasid jalutama läinud hiigelsea koju kartulikrõpsudega

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
California tänavatel jalutanud hiigelsiga meelitati koju kartulikrõpsudega.
California tänavatel jalutanud hiigelsiga meelitati koju kartulikrõpsudega. Foto: San Bernardino County Sheriff's Department

Möödunud pühapäeval läks Californias San Bernadino maakonnas jalutuskäigule siga, kelle suurust annab võrrelda minihobusega. Hiiglasliku rõngassaba taltsutamiseks võtsid kohale kutsutud korravalvurid appi lihtsa, ent geniaalse plaani. 

Kui siga silmanud inimesed kohaliku politseiüksusega ühendust võtsid, teadsid korrakaitsjad varasematele väljakutsetele põhinedes kohe, kus loom elas. Sea suuruse tõttu pelgasid nad aga tema püüdmist ning otsustasid kärsakandja hoopis meelitustega koju viia. 

Ühel politseinikest oli kaasas pakk kartulikrõpse, mille ta õilsa eesmärgi nimel ohverdada otsustas. Ükshaaval hakkas korrakaitsja krõpse maha viskama, et siga talle järgneks. Plaan õnnestus ning kui notsu oli taas koju jõudnud, sai ta kuuleka käitumise eest pakki järele jäänud krõpsud endale maiustamiseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles